Tule tukemaan työtämme säännöllisesti

Avainmedian Netmission -sivusto tavoittaa ihmisiä

Avainmedia Lähetysjärjestö ry levittää evankeliumia monien internetsivustojensa kautta ja auttaa ihmisiä pääsemään kiinteään suhteeseen rakastavan Jumalan kanssa. Pääsivustojamme ovat Netmission.fi , UskoNet.fi ja UskoTV.fi .

Viimeisen puolen vuoden aikana olemme saaneet auttaa evankelioivan Netmission.fi -sivuston kautta useita satoja ihmisiä rukoilemaan syntisen rukouksen ja pääsemään seurakuntayhteyteen. Netmission antaa myös vastauksia ihmisten hengellisiin kysymyksiin ja tarjoaa uskoontulokertomuksia katsottavaksi ja jaettavaksi.

Suurin haaste ihmisten tavoittamisessa on mainostaminen eri hakukoneissa, internetsivustoilla ja sosiaalisessa mediassa. Ilman mainostusta emme voi saavuttaa merkittävää määrää ihmisiä, jotka haluavat kohdata elävän Jumalan. Jotta voimme mainostaa sivustoja, tarvitsemme siihen sinun apuasi taloudellisessa muodossa.

Muut palvelut

Avainmedian UskoNet tarjoaa jo uskossa olleville ja vasta uskoontulleille mahdollisuuden syventää jumalasuhdettaan. UskoTV toimii Helluntaiherätyksen netti-tv-kanavana tarjoten monimuotoista videomateriaalia ja suoria lähetyksiä.

Tule säännölliseksi tukijaksi

Tulemalla säännölliseksi tukijaksi autat meitä tavoittamaan ihmisiä evankeliumilla ja varmistat, että voimme jatkossakin tehdä hengellistä työtä suomalaisten hyväksi internetmaailmassa.

Voit itse valita, millä summalla haluat olla mukana yhteisessä työssämme kuukausittain. Saat meiltä henkilökohtaisen viitteen, jota voit käyttää pankissasi tai verkkopankkisi kautta toistuvasuoritusmaksussa. Se on kätevä tapa, eikä sinun tarvitse huolehtia oletko jo maksanut kannatuksen kyseisessä kuussa.

Kiitos, että haluat olla mukana arvokkaassa työssä jossa autetaan ihmisiä tuntemaan Jumala henkilökohtaisella tasolla. Jumala palkitkoon vaivannäkösi!

Lähetä sähköpostia info(at)netmission.fi, mikäli haluat lähteä tukemaan lähetystyötä säännöllisesti.