Gospel Riders 7xSF 2014 moottoripyöräoperaatio Miehen tie

Millainen on suomalaisen miehen tie ja minne se vie? Siitä pidetään ääntä Gospel Riders -moottoripyöräkerhon kolmannessa 7xSF (seitsemän kertaa Suomi Finland) -kampanjassa heinäkuun aikana. Vuoden 2012 Operaatio Jeriko ja viime vuoden Selvä reitti -ajot saavat jatkoa, ja tämän vuoden teemalla Miehen tie. Se johtaa pohtimaan elämän peruspalikoita, suuntaa ja päämäärää.

Miehen hyvinvointi vaikuttaa vahvasti koko yhteiskuntaan. Miten vahvistaa sitä ja viesittää erityisesti miehille heidän mahdollisuuksiaan ja vastuutaan yhteiskunnan rakentajina, suunnannäyttäjinä ja kestävien perusarvojen asettajina tuleville sukupolville?

Kymmenet, jopa sadat Euroopan suurimman kristillisen moottoripyöräkerhon Gospel Riders Finlandin motoristit ‹ miehet ja naiset ‹ painavat 7.7.2014 starttinappejaan Orisbergissa Isossakyrössä ja kiertävät kolmena ryhmänä
eri puolilla Suomea kolmen viikon ajan. Yhteistyössä seurakuntien ja muiden kumppaneiden kanssa järjestetään noin sata ulkoilmatilaisuutta, joissa kerrotaan moottorien jytinän lomassa musiikin ja puheenvuorojen keinoin Miehen tie -teeman esiin nostamista ja muista elämän arvokkaimmista asioista.

Miehen tie -hanketta johtaa Reijo Ruotsalainen (puhelin 0400 562088, sähköposti reijo.ruotsalainen(at)gmail.com), joka myös johtaa Etelä-Suomen ryhmää. Maan keskiosaa kiertävää ryhmää johtaa Tommi Lindstöm (puhelin 044 0205304, sähköposti tommi.lindstrom@phnet.fi). Pohjois-Suomeen suuntaavan ryhmän vetäjänä toimii Juhani Ilomäki (puhelin 050 5931507, sähköposti junnuilo@gmail.com)

Kampanjan kolmen ryhmän etenemistä voi seurata nettiin päivittäin ilmestyvien videoklippien kautta osoitteessa www.uskotv.fi
Lisätietoja saa myös PeeTee Juntumaalta (puhelin 041 430 3000, sähköposti ptjuntumaa@gmail.com).